26 iunie 2009

Aseara s-au stins luminile......


(1958-2009)
Cantaretul Michael Jackson a murit in urma unui stop cardio-respirator. Stirea este confirmata de Los Angeles Times si Associated Press, si citata de BBC si CNN.
Paramedicii care au ajuns la resedinta sa din Los Angeles, in jurul pranzului, au declarat ca artistul nu respira in acele momente. A fost supus imediat unor manevre de resuscitare, iar o ambulanta l-a dus de urgenta la spital in stare de inconstienta. Apoi a intrat in coma.
Intrarile in spital au fost blocate de dispozitive de securitate.
Sute de fani s-au adunat in fata cladirii.
Michael Jackson se pregatea pentru o serie de concerte, luna viitoare, la Londra, care aveau sa-i marcheze revenirea pe scena, dupa o absenta de peste un deceniu.
In ultimele doua luni, cantaretul a facut numeroase repetitii la Los Angeles. Biletele pentru cele 50 de concerte programate la Londra, puse in vanzare in martie, s-au epuizat in cateva minute.

2 comentarii:

Robintel spunea...

Dude, dacă nu mă înşel este 1958 - 2009...

Ova-Tattoo Art spunea...

Intr-adevar s-a mai stins o stea...nu am crezut nimic din ce se spunea despre el, nu cred ca un geniu cu o copilarie trista ar putea face rau unui copil...dar ca de regula,oamenii de rand care nu pot iesi in evidenta cu nimic, incep sa arunce cu noroi in cel care este mai bun ca ei.Oricum amintirea nu poate fi furata, va ramane mereu in inima celor pe care i-a incantat muzica lui...ca si Elvis- idolul lui...Probabil D-zeu a considerat ca ajunge cata umilinta a indurat pe nedrept.
Sunt foarte nerabdatoare sa aud cele 100 de piese pe care le-a lasat ca testament...trebuie sa fie extraordinare pt ca din suferinta se naste arta perfecta...Pamantul este mai sarac si mai intunecat fara aceasta stea....